Bulgaria Economic Forum 2015

Open discussions with the Bulgarian ministers

23 November - 12 December 2015

Sofia Hotel Balkan

Регистрация

 


За членове на Български икономически форум:
35 € * / за всеки обяд/вечеря
Цени за НЕ членове на Български икономически форум:
     

заплащане до 4 декември 2015

за един човек за

една работна среща       120 € *

два работни срещи        220€ *


20%
ОТСТЪПКА за всеки следващ участник от същата организация 

* Всички посочени цени са без ДДС.

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ
Участието на работните обяди е строго ограничено. Участниците ще бъдат приети на принципа „пръв заявил - пръв обслужен” и само след като е получено плащането. Като начин на плащане се препоръчва банков трансфер. Потвърждението ще бъде направено след получаването на попълнен регистрационен формуляр, придружено с фактура. Запазване на място в рамките на форума ще бъде направено само след като плащането е получено.

 

ОТМЯНА НА УЧАСТИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТАКСА УЧАСТИЕ
Отмяна на участието във форума се извършва само в писмена форма, получена преди 27 ноември 2015 г., като се удържат 20% от таксата за участие. Възстановяване на таксата за отменено участие след 27 ноември 2015 г. не е възможно, както и за участници които не са присъствали на събитието. Организаторът си запазва правото да прекрати, отмени или промени изцяло или частично събитието поради технически, търговски или функционални причини. Ако събитието бъде отменено, организаторът се ангажира да публикува предварително информация относно отмяната му. В случай, че събитието не може да бъде проведено, Организаторът ще изплати таксите за участие на отделните Участници (Всички банкови такси са за сметка на участника).


Моля, попълете регистрационния формуляр и го изпратете по факс: 02 / 953 2924 или по e-mail registration@biforum.org преди 30 ноември 2015 г.

Телефон за връзка: 02 / 951 52 59

Similar events