Купувачи търсят химически продукти и суровини от България

  • 15 November 2014

Купувачи търсят химически продукти и суровини от България

Химическите продукти и суровини, хартията, както и продуктите от пластмаса, гума, стъкло и дърво ще са в центъра на интереса на Купувачите по време на Balkan Trade Bridge 2014

Българските производители на тези стоки ще могат да договорят сделки с големи компании от България, Европа и света.. 

Това ще се случи на 4 декември в рамките на Balkan Trade Bridge 2014 – събитие за бизнес-срещи,.организирано от Български икономически форум..

Близо 40 големи компании от България,,Балканите и Европа идват на 4-ти декември.в София за да търсят български партньори,,от които да купуват стоки в бъдеще..

Всяка българска фирма,,която има интерес може да се регистрира и да се срещне с техните директори..

Купувачите за сектор Химически продукти и суровини са 15 фирми от 4 страни - България, Румъния, Сърбия и Хърватска..Сред тях се открояват имената на големи компании като Мобилтел,,Либхер, ТЕЦ Марица Изток 3, Солвей.. 

Участниците,,които ще преговарят с българските производители са на ниво Изпълнителен директор или "Менажер Покупки" – т.е..хората, от които във всяка компания зависи процесът на сключване на договори с доставчици..

ТУК е информацията за тях 

 

Какво трябва да знаете ако имате интерес?

- Срещите ще се състоят от 14:00 до 18:30 часа на 4.12.2014г. в София Хотел Балкан (бившия Шератон)..
- Всяка среща се планира и потвърждава предварително от организаторите..
- Срещата е с времетраене 20 мин..
- За да участвате трябва.да направите РЕГИСТРАЦИЯ най-късно до 27.11.2014г..

- Има 2 вида възможности за закупуване на УЧАСТИЕ:

С еднократен билет – цена 85 евро без ДДС. След 28.11.2014 цената за еднократен билет ще бъде увеличена на 100 евро без ДДС..При тази опция 1 билет = 1 среща..Изберете този вариант ако искате да направите срещи само с 1 или 2 компании..

С регистрация за цялото събитие – цена 230 евро без ДДС до 27.11.2014. Тази опция ще Ви даде право на 3.организирани срещи и достъп до всички части на Български икономически форум - програма + социални събития((официален коктейл, бизнес-обяд, кафе-паузи и Балканско парти)..


Информация за купувачите от всички сектори


РЕГИСТРАЦИЯ