Мисия Здраве 2018

Културно-информационни дни на здравето

1 - 3 June 2018

София, Княжеска градина (пред Паметника на съветската армия)


ИзложителиКуайсер Фарма е немска фармацевтична компания с над 120 годишна традиция. Предпочитаните марки ДОПЕЛХЕРЦ и ПРОТЕФИКС осигуряват пълноценна грижа за здравето на цялото семейство.

Стартъп компания в сферата на Нутригеномиката. Улеснява хората в България в усилията им да подобрят качеството си на живот като им дава информация за техния ДНК профил и изготвя индивидуални хранителни и тренировъчни режими.

ГМДЛ „Геника“ ООД, част от СМДЛ „Геномен Център България“ АД, е генетична лаборатория, специализирана в областта на ДНК и РНК диагностиката на наследствени и инфекциозни заболявания в България.

ТУКСИДО разработва и предлага ка-чествени продукти за сексуално здра-ве, като презервативи, лубриканти, секс аксесоари и др. Ние се грижим за здравето и сигурността на всеки човек, като работим за подобряване на сексуалната култура в България.

БИОНАТ е официален представител за България на продуктите Кройтерхоф - билкова козметика, която предлага професионални решения за коса, лице и тяло и М.Asam - луксозна козметика, използваща силата на гроздето.

FOOD FOLIE е магазин за натурална и здравословна храна.Тук можете да от-криете богат асортимент от качествени охладени и замразени меса, италиан-ски сирена, паста, био продукти, зехти-ни, маслини, подправки и шоколади и т.н. Онлайн или на ул.Шипка 43.

Сервие е водеща френска фарма-цевтична компания, представена в 148 държави и с 25-годишно присъствие в България, предоставяща оригинални медикаменти, за лечение и профилак-тика на онкологични, сърдечно-съдови заболявания, диабет и депресия.

"Розаимпекс" е българска козметична компания, с традиция и световно признание за своите разнообразни и висикокачествени продукти за лице, коса и тяло.

МБАЛ "Национална кардиологична" болница е университетска болница и е най-голямото специализирано лечеб-но заведение в България за лечение на сърдечно-съдови заболявания. Тук се извършва превенция, диагностика, лечение и рехабилитация на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

"Техноком Трейд" е насочена към внос и разпространение на продукти с медико-санитарен характер, както и на тестове за бърза диагностика и реактиви за клинични лаборатории.

Триада Маркет енд Дистрибюшън АД е официален дистрибутор на TZMO S.A. Полша за България – урологични подложки Seni Lady, козметика Seni Care, бебешки пелени Happy, дамски превръзки Bella.

„Доктор Биомастер” е най-големият български вносител и производител на висококачествени препарати от лекарствени гъби, които се препоръч-ват на хора с хронични заболявания, в това число и на онкоболни, за подкрепа на имунната им система.

"Zepter International" е мултинационална компания, която произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни потребителски стоки с високо качество.

Flaška е стъклена бутилка за многократна употреба, направена от стъклло, която има свойството да променя структурата на водата, като тази на чистата изворна вода.

Природата и човешкият организъм се основават на еднакви принципи на съ-ществуване. От 1921г. насам WELEDA създава козметика, хранителни добавки и медицински продукти, които действат комплексно и подпомагат виталните процеси на нашето тяло.

Biotrade е производител на високо-качествена дерматологична козмети-ка, чиито продукти са хипоалеренни и некомедоногенни и съдържат внима-телно подбрани активни съставки, це-лящи максимална ефективност и ми-нимален риск от странични действия.

Аура България ООД – изключителен представител на Aura Roboclean, Aura Air Sense и Aura Cebilon за България

Фиеста Комерс е официален предста-вител на полската натурална козмети-ка Nacomi, натуралните прополисови балсами и имуностимуланти Propolis, американските балсами за устни Blistex, немските козметични брандове Glysolid, Kamill, Litamin, Cliff, Credo и немските перилни препарати Burti

Verve са първите, произведени в Бъл-гария 100% натурални чайове от джин-джифил, специално създадени да оси-гурят ежедневна подкрепа на организ-ма за по-силен имунитет, елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт и повишаване на жизнената енергия.

Кокона е козметична компания, утвър-дена на българския и международния пазар като производител на високока-чествена козметика за бебета, за бре-менни, грижа за краката, слънцеза-щитна козметика и репеленти. BEBINO, KOKONA&MOTHER, FOOT GUARD, FOOT GUARD RELAX, SOS, SUN – това са само част от нашите търговски марки, които ни правят различни и уникални!

Puritan’s Pride е лидер в производ-ството на витамини, минерали и хра-нителни добавки в САЩ. С 45-годиш-ната си история, висококачествените си съставки и изгодни цени Puritans’ Pride е спечелил сърцата на милиони потребители. Като естествено продъл-жение на този цикъл Puritan’s Pride Bulgaria предлага на своите клиенти отбрани продукти на достъпни цени.

"Вleu Marine Франция" предлага на своите клиенти висш клас професионална френска козметика за лице и тяло на основата на морски елементи, морска вода и водорасли.

Botalife Bulgaria е официален вносител на водещата турска компания Manolya Doğal ve Aromatik, която се занимава с производство на 100 % чисти растителни и етерични масла за вътрешен прием.

Orthoteh е българска компания специализирана в производството на медицински изделия за опорнодвига-телна система. Фирмата предлага над 80 стандартни изделия, а също така и индивидуални стелки, ортези и сплинтове.

е Лек – производители на билкова и натурална козметика с биосертифици-рани субстанци, защитени с Търговска марка. Продуктите са изработени от растения, натурални и етерични масла, които притежават лечебни свойства, зареждат с добрина и вяра.

„Еко продукт България“ произвежда натурален продукт – 100% студено пресован сок "Бояна", натурален сок от ябълка, без добавена захар, подсладители, консерванти, оцветители и вода.

Ofertomеd.bg е специализирана онлайн платформа за ваучери с отстъпки за профилактични прегледи и лабораторни изследвания. Работи с най-добрите здравни заведения и медицински лаборатории в страната.

framar.bg е водещ здравен сайт в България, с популярно-медицинска информация, насочена не само към крайния потребител, но и към специа-листи в областта на медицината, хра-ненето, спорта, социалните политики и алтернативния начин на живот.

Живейте в хармония с природата, ние ви предлагаме всичко необходимо за това – продукти за здраве и красота.

Inhale Health - първите в България витамини за прием чрез вдишване. Бърза, лесна и иновативна грижа за твоето здраве.

„Асеневци“ предлага на своите читатели разнообразие от книги за отглеждане и възпитание на деца. Сред изданията в техния каталог се отличават тези на Мария Монтесори и сертифицирани Монтесори педагози.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ И КОЗМЕТИКА С ПРОПОЛИС

Аура център Лотос е един от първите центрове с холистична насоченост. Предлагаме снимка и анализ на Аура и чакри, диагностика на здравето с Биоскенер и биорезонанс апарат Метатрон, Вега тест, оргонити и шунгит.

Лаборатория Нутержия - първата френска лаборатория за нутритерапия на ниво клетъчно хранене.

Биониа е производител на натурални храни като бирена и хранителна мая, шипка и рожков, както и натурални протеинови напитки Nomad nutri drink какао, кафе и карамел. Всички продукти са с гарантиран произход и най-високо качество.

Сапуните Алепо са здравословни и полезни за кожата, подхранват, омекотяват и освежават. Помагат срещу пърхота, псориазиса и екземите. Не съдържат животински мазнини, оцветители, киселини, ароматизатори, химически или синтетични производни.

Независим представител на Forever Living Products. Продуктовата гама на Форевър включва – напитки, хранителни добавки, лична хигиена, грижа за лице и тяло, контрол на теглото, пчелни продукти и етерични масла.

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ подпомага паци-енти от България при разрешаването на техния здравословен проблем, като ги свързва с водещи лечебни заведе-ния в Турция, Испания, Австрия, Израел, Чехия, Украйна, САЩ.

100% натурални хранителни добавки за профилактика или разрешаване на различни здравословни проблеми- стрес, често боледуване, косопад, акне, наднормено тегло, повишено кръвно, кръвна захар, холестерол, заболявания на щитовидната жлеза.

Хранителни добавки, пептидни биоре-гулатори от Русия- цитогени и цито-макси, резултат от 50 год. научни из-следвания, на учени от ВМА в Санкт Петербург, под ръководството на проф. Хавинсон. Предлаганите про-дукти повишават качеството на живот и осигуряват активно дълголетие.

ЗЕДА ООД е производител на специ-ализирани природни продукти. Серия „Alzeda” дава решения срещу пърхот и косопад, а продуктите „Alzeda green garden” са с грижа за ръцете. Масажна серия “Vivalek” е ново поколение продукти при ставни и мускулни болки.

Чисти билки от Родопите за видими резултати.

ApricoPro предлага здраве и красота! Натуралната капкова козметика от Армения е подходяща за всеки тип кожа и коса. Ръчно приготвени, продуктите са 100% храна за тялото.

4play.bg предлага широк асортимент от детски съоръжения за двора. Детски площадки, батути, пластмасови къщи и др.

При нас ще получите консултация, знания и умения сами да подбирате подходящата за вас здравословна храна и да превърнете здраво-словните навици в начин на живот. Здрави, силни и активни! Да бъдем най-добрата версия на себе си!

Mangeli е независим дистрибутор на продуктите АкваСорс за България.

Вижън – комплексна грижа за здраве, красота и дълголетие. Висококачествени натурални продукти, произведени във Франция. Идеални за цялото семейство, както за големи, така и за малки.


Similar events