Мисия Здраве 2017

Културно-информационни дни на здравето

2 - 4 June 2017

София, Княжеска градина (пред Паметника на съветската армия)


Изложители / ExhibitorsОсигуряване на качествена лекарствена терапия на достъпни цени за всички хора по света по начин, който поддържа устойчивост.

Куайсер Фарма е немска фармацев-тична компания, специализирана в производството на хранителни добав-ки, витамини, както и на стоматоло-гични продукти. Предпочитаните марки ДОПЕЛХЕРЦ и ПРОТЕФИКС са съо-бразени със съвременния начин на живот и са насочени към всички възрасти.

Алкон е световен лидер в грижата за очите, предлага иновативни продукти, които подобряват качеството на живот чрез подпомагане на хората по целия свят да виждат по-добре.

"Розаимпекс" е българска козметична компания, с традиция и световно признание за своите разнообразни и висикокачествени продукти за лице, коса и тяло.

„Аксон България“ представя портфолиото си с хранителни добавки на Power of Nature и Natura Vita, както и уникалната селекция натурални чайове Ahmad Tea.

Сервие е водеща независима френска фармацевтична компания, която присъства в България над 20 години, с 27 регистрирани медикамента, за лечение и профилактика на сърдечно-съдови заболявания, диабет, остеопороза и депресия.

Триада Маркет енд Дистрибюшън АД е официален дистрибутор на TZMO S.A. Полша за България – урологични подложки Seni Lady, козметика Seni Care, бебешки пелени Happy, дамски превръзки Bella.

БИОНАТ е официален представител за България на продуктите Кройтерхоф - билкова козметика, която предлага професионални решения за коса, лице и тяло и М.Asam - луксозна козметика, използваща силата на гроздето.

Вдъхновени от природата, натуралните козметични продукти на фирма Мишел Интернационал са символ на качество, престиж и професионализъм, гарантиращи точния Ви избор.

"Tupperware" предлага съдове за съхранение на хранителни продукти, за подготовка и сервиране, както и висококачествени линии за готвене. Иновативните продукти, елиминират нуждата от опаковки за еднократна употреба.

Biotrade е производител на уникална дерматологична козметика, чиито продукти са хипоалергични и некоме-доногенни и съдържат внимателно подбрани активни съставки с цел максимална ефективност и минима-лен риск от странични действия.

МБАЛ „Национална кардиологична болница“ е университетска болница и е най-голямото специализирано лечебно заведение в България за лечение на сърдечно-съдови заболявания. Тук се извършва превенция, диагностика, лечение и рехабилитация на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

"Техноком Трейд" е насочена към внос и разпространение на продукти с медико-санитарен характер, както и на тестове за бърза диагностика и реактиви за клинични лаборатории.

"Д-р Кескин Логистик" се фокусира в сферата на природосъобразното и здравословно хранене. Фирмата се занимава с производството и дистри-буцията на диетични и диабетични храни. Прeдствител на продуктите с марка Д-р Кескин за България.

ДиаДом е ексклузивен дистрибутор на ENJО за България, предлагащ иновативен и екологиченпродукт за почистване без химия. Специално разработените материи за различни видове повърхности, позволяват почистване с използване само на чиста вода.

Над 25 години ЛЕЧИТЕЛ се грижи за здравето на своите читатели и клиенти. ЛЕЧИТЕЛ е най-уважаваният и четен медицински вестник, а веригата магазини ЛЕЧИТЕЛ е първата и най-голяма и до днес, срециализирана в предлагането на хранителни добавки.

Flaška е стъклена бутилка за многократна употреба, направена от стъклло, която има свойството да променя структурата на водата, като тази на чистата изворна вода.

СОБАЛ Пентаграм е оборудвана е с най-модерна очна операционна зала и апаратура за диагностика и лечение на всички видове очни заболявания; клинична лаборатория, АГ кабинети, снабдени с 4D ехограф и кардиологични кабинети - холтер мониториране и ехокардиография.

Dr. Biomaster е най-големият български вносител и производител на продукти от лекарствени гъби. Представител за България на германската фирма Hawlik Gesundheitsprodukte.

Ел Би Булгарикум фокусира своите усилия в производството на здравословни, естествени продукти. Част от тях са обединени в най-новата пробиотична серия PROWAY, която съдържа специално избрани продукти с полезни за организма съставки.

GamaVita е българска фирма, производител и дистрибутор на хранителни добавки.

Севекс Фарма ООД е фармацевтична маркетингова компания, която представлява на българския пазар продуктите на водещи европейски производители като: MERCK, Shmidgall, Shaper & Brummer, Ambros и др.

Официален вносител на био и натурална козметика от Германия - Lavera, Dr. Sheller, Kneipp и Speick.

Medhouse Swiss Bulgaria дистрибутира на българския пазар висококачествени медицински продукти на водещи све-товни производители: Апарати за кръв-но и Инхалатори - Dr. Frei, Витамини - Swiss Energy, Орална хигиена - Dentissimo, Ортопедични продукти - MedTextile и др.

Вижън – комплексна грижа за здраве, красота и дълголетие. Висококачествени натурални продукти, произведени във Франция. Идеални за цялото семейство, както за големи, така и за малки.

Credoweb.bg – споделете своето мнение и въпроси по здравни теми. Изкажете своята благодарност към лекарите и разкажете вашата история.

100 % натурална козметика, не тествана върху животни, изцяло произведена в Италия.

"Вleu Marine Франция" предлага на своите клиенти висш клас професионална френска козметика за лице и тяло на основата на морски елементи, морска вода и водорасли.

Botalife Bulgaria е официален вносител на водещата турска компания Manolya Doğal ve Aromatik, която се занимава с производство на 100 % чисти растителни и етерични масла за вътрешен прием.

Orthoteh е българска компания специализирана в производството на медицински изделия за опорнодвига-телна система. Фирмата предлага над 80 стандартни изделия, а също така и индивидуални стелки, ортези и сплинтове.

Calivita Internacional е американска компания, производител и разпро-странител на БАД и уреди за здраве, които могат да допринесат за по-добро качество на живот. Патенто-вани технологии и последни научни открития в областта на здравето. Подходящи за всяка възраст.

MEBOSS е изключителен представител и дистрибутор на OTICON - световен лидер в иновациите в слухопротезирането. Вече 24 години в нашите над 18 центъра ние се грижим за повишаване качеството на живот на хората със слухови проблеми.

Botanic е серия натурални продукти, специално разработени за Вашето здраве с висококачествени суровини с натурален произход. Подходяща е за вегетарианци, вегани постещи, не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти.

Болница „Витоша“ е специализирана ортопедична болница с 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.

Ривана е производител на етерични и растителни масла по съвременни производствени технологии, отгова-рящи на високите европейски изис-квания за качество. Предлаганите продуктови серии, задоволяват изисканите вкусове на ценителите на ароматерапията.

Кокона е козметична компания, която произвежда висококачествена козметика за бебета, за бременни, грижа за краката, слънцезащитна козметика и репеленти.

Производство и търговия с мед и пчелни продукти

БИО ЖЕНЕРА Гаранция за здраве, безопасност и грижа за околната среда.

Пинчос е вносител на Италианска прясна и суха паста. Нашите продукти са с уникален вкус, атрактивен външен вид, доказано качество и достъпни цени.

Чаят на дълголетието. Мурсалският (Триградски) чай  е от естественото му находище – Планината на Орфей, отдавна използван от родопчани, про-чути със своето дълголетие. Съдържа над 22 елемента и микроелемента полезни за човешкия организъм.

Борола е специализирана в областта на здравопазването, предлагайки хранителни добавки и медицинска козметика. Сред най-популярните продукти са: Феминорм, Калорекс, Околут, Ентан, Имунобор, Простабор Форте, Камагра и др.

"Zepter International" е мултинационална компания, която произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни потребителски стоки с високо качество.

Саранда Дистрибюшън предлага на българския пазар собствени марки сандвичи и сирена - СИТ; сурово-сушени меса и колбаси - БОЛГАР; био сокове и фрешове THINK FRESH 100%, доставя и разнообразна гама от хранителни продукти на европейски и световни компании.

„Еко продукт България“ произвежда натурален продукт – 100% студено пресован сок "Бояна", натурален сок от ябълка, без добавена захар, подсладители, консерванти, оцветители и вода.

Estynatural е български он-лайн магазин, специализиран в продаж-бата на висококачествена органична козметика, осигуряваща натурална и органична грижа за нормална, чувствителна и проблемна кожа, грижа за бъдещи майки и бебета.

Ние сме онлайн магазин FOOD FOLIE. Вкусното е състояние на духа. То е пряк резултат от умението да избереш правилни продукти, с които да го постигнеш.

Фондация „Изкуството да живееш“ провежда образователни програми за самоусъвършенстване, които предлагат техники за освобождаване от стрес, подобряване на здравето, концентрацията и постигане на хармонични отношения между хората.

ПОПОВ И СИН ООД е специализирана във внос и търговия със спортни стоки, къмпинг артикули, стоки за свободното време, ученически пособия и детски играчки. Марките MAXIMA, ONE POLAR и TIPTOP се произвеждат по поръчка за компанията от утвърдени световни производители.

Фиеста Комерс ЕООД е официален представител на натурални хранителни добавки и козметични продукти от Германия, Швейцария, Полша и САЩ. Разпространява следните брандове: Propolis, Glysolid, Kamill, Sibonet, Love your Planet, Litamin, Cliff, Blistex и др.

Лаборатория Нутержия - първата френска лаборатория за нутритерапия на ниво клетъчно хранене. 

Нова генерация добавки за осъществяване на клетъчен биорезонанс. Добавките са произведени в Швейцария и са с лабораторно доказани резултати за ефективност.

Не е важно да знаем съставките, а е важно да знаем ползите.

Салон Ефект е студио за красота с дългогодишен опит, сертифициранo да извършва процедури с апаратите Jett Plasma Lift – революционен метод за терапии на лице. Салон Ефект предлага и Микроблейдинг – оформяне на естествени вежди.

Биониа е производител на натурални храни като бирена и хранителна мая, шипка и рожков, както и натурални протеинови напитки Nomad nutri drink какао, кафе и карамел. Всички продукти са с гарантиран произход и най-високо качество.

Независим представител на Forever Living Products. Продуктовата гама на Форевър включва – напитки, хранителни добавки, лична хигиена, грижа за лице и тяло, контрол на теглото, пчелни продукти и етерични масла.

Gallicanae Cosmetics LTD. предлага натурални козметични продукти на базата на българска маслодайна ро-за, билки, пчелни продукти и шипково масло. Целта на дружеството е да предложи уникални продукти, чрез които да осъществи дълготрайна връзка с клиентите си.

Единствените в България хранителни добавки по иновативната японска технология CombiCaps. 100 % натурални съставки. Проивеждат се в Германия.

Нашата мисия е да подобряваме качеството на живот, като предлагаме натурални природни продукти. Нашата цел е да предоставяме на клиентите си уникални комбинации от билки, основаващи се на лечебната сила на българската природа.

"New Nature Life" предлага напълно натурални масла, които се грижат не само за здравето, но и за привлекателния вид на кожата, косата и ноктите.

Балчо Агро Продукт произвежда широка гама от натурални, растителни масла, тахани и фъстъчени масла, пълнозърнести и протеинови брашна, ядки семена и натурални растителни масла за козметика и медицина – SPA & Beauty.

В Център "ИН-ЯН" може да откриете най-добрите алтернативни методи за диагностика и лечение като: акупунктура, Боуен-терапия, кинезитерапия, рейки, радиестезия, миопунктура, консултиране за онкологични заболявания, апарат "NovaDiagnostic".

„Аюрведа Шанс“ ЕООД е официален дистрибутор на билковите продукти (хранителни добавки и козметика) на индийската фирма „HIMALAYA“. Продуктите се продават в аптеки, дрогерии и билкови магазини.

„Аюрведа Шанс“ ЕООД е официален дистрибутор на билковите продукти (хранителни добавки и козметика) на индийската фирма „CHARAK“. Продуктите се продават в аптеки, дрогерии и билкови магазини.

При нас ще получите консултация, знания и умения сами да подбирате подходящата за вас здравословна храна и да превърнете здравословните навици в начин на живот. Здрави, силни и активни! Да бъдем най-добрата версия на себе си!

BioZone.BG предлага био и натурални продукти за цялото семейство - био козметика, био храни и масла, билки и подправки, които доставят ценни елементи за организма и наслада за сетивата.

Сапуните Алепо са здравословни и полезни за кожата, подхранват, омекотяват и освежават. Помагат срещу пърхота, псориазиса и екземите. Не съдържат животински мазнини, оцветители, киселини, ароматизатори, химически или синтетични производни.

Mangeli е независим дистрибутор на продуктите АкваСорс за България.

"Контеса БГ" е официален дистри-бутор на БАН и предлага натурална, лечебна българска козметика на марките SeaStars, Black SeaStars, Solilug и Golden Snail, разработена на базата на стабилизирана черноморска луга, лечебна кал и екстракт от градински охлюв.

Rodolphe & Co е луксозна Био сертифицирана козметика за коса с екстракти от седеф и натурални съставки. Произведена във Франция от топ коафьори, с грижа към природата. Козметика за коса, разработена за най-взискателните и чувствителни коси и скалп.

ZAO е еко-луксозна линия грим, произведена в Италия и родена от природата. Специално формулирана за подхранване и защита на чувствителната кожа - 100% органичен състав, иновативна еко разградима система и пълнители.

Въздухопречиствател Airfree® - иновативно решение за пречистване на въздуха в затворени помещения от вируси, бактерии и алергени и създаване на една здравословна среда за Вас и Вашите деца.

Miyava предлага 100% натурална, ръчно изработена в България козметика от най-качествени съставки.


Similar events