Мисия Здраве 2017

Културно-информационни дни на здравето

2 - 4 June 2017

София, Княжеска градина (пред Паметника на съветската армия)

Събитието

Мисия Здраве 2017

 

Събитието представя както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве и добра форма

 

2-4 юни 2017 г., София, пред Паметника на съветската армия

 

Работно време на Мисия Здраве

02.06.2017 г.  (петък) 12:00-20:00

03.06.2017 г. (събота) 10:00-20:00

04.06.2017 г. (неделя) 10:00-16:00

Програма  /  Изложители  /  Схема  /  Кратко видео  / Спортна Програма

     

    В течение на пет години, ние от Мисия Здраве наложихме стила празник на открито за цялото семейство при организирането на изложения и фестивали, насочени към крайния потребител на здравословни продукти и услуги.

    Тази съвременна форма на директен контакт беше рядкост преди 2013 г., а сега е вече тенденция, която много други започнаха да следват.

    

Мисия Здраве е вече утвърден празник на здравето.

Ние се гордеем с това.

Философията на Мисия Здраве се състои в следното:

 

Откритост

- Мисия Здраве приема за участие всяка компания или организация, която предлага продукти и услуги, свързани със здравето, здравословния начин на живот, красотата и хармоничното прекарване на свободното време. (Участници)

 

 

- Мисия Здраве се отнася с уважение към усилията на всички. Затова на събитието, без противопоставяне, са представени както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве и добра форма.

 

 

Безплатен достъп до информация

- Всеки човек, независимо от възрастта, следва да взима информирани и отговорни решения за своето здраве и здравето на своето семейство. Мисия Здраве съдейства за това като предлага безплатен достъп до десетките щандове, разположени на най-комуникативно място в центъра на София.

- Голяма част от изложителите предлагат безплатни прегледи и консултации, които са насочени към различни възрасти.

Забавление и спортни занимания (Програма)

- Силно позитивното настроение на Мисия Здраве създаваме и благодарение на тридневната програма на сцената.

- Редуват се интересни демонстрации, поднасяне на полезна информация, музика, танци и песни.

- Игрите с публиката са основна част от програмата – всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите.

 - Всяко ново издание на Мисия Здраве предлага все повече спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи: спортни танци, тичане в парка, йога, бойни изкуства, екстремни спортове, волейбол, баскетбол, бадминтон…

   През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот. 

   Със сигурност ще Ви е лесно и удобно - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция "СУ Климент Охридски".

   Входът е свободен. Там ще Ви очакваме за свежи и позитивни емоции.

За повече информация и наем на изложбени площи:

тел. 02/ 951 57 59

e-mail: m.hristeva@biforum.org

Марина Христева

Similar events