8 топ фирми от 4 страни търсят потребителски стоки от България

  • 29 May 2015

8 топ фирми от 4 страни идват в България, за да търсят партньори в следните области:
суровини за хранително-вкусовата промишленост;
храни и напитки;
други потребителски стоки 

Всяка българска фирма, която има интерес, може да се регистрира и да се срещни с техните директори. Срещите ще се състоят на 19 юни 2015г по време на Balkan Trade Bridge 2015 – събитие за бизнес-срещи, което ще се проведе в рамките на Икономическия форум за Югоизточна Европа.Сред компаниите, които търсят български партньори, са няколко световни гиганта:

CASICO - испанска сорсинг компания, която извършва покупки за големи търговски вериги в Испания (доставя за CARREFOURMARIONNAUDCALDERON SPORT и други). Тя ще бъде представлявана лично от изпълнителния си директор.

DEBENHAMS (Великобритания) – водеща международна верига с 240 магазина в 28 страни. Във Великобритания държи една четвърт от пазара на дамски и мъжки облекла и е на десета позиция на пазара на детски дрехи. Освен това на Острова марката оглавява пазара на висококачествени продукти за здраве и красота.

Испанската
 REPRESENTALIA е глобален купувач на потребителски стоки, основно храни и напитки, за нуждите на най-големите търговски вериги в Испания. Компанията е сред основните доставчици за  Carrefour, DIA, AL Campo.

Участниците, които ще преговарят с българските производители са на ниво Изпълнителен директор или Мениджър Покупки – т.е. хората, от които във всяка компания зависи процесът на сключване на договори с доставчици.

 

ТУК е информацията за тях

Близо 50 големи компании от цял свят идват в София на 19 юни, за да търсят български партньори, от които да купуват стоки в бъдеще.

Какво трябва да знаете ако имате интерес?
- Срещите ще се състоят от 10:00 до 13:30 часа на 19.06.2015г. в Кемпински хотел София
- Всяка среща се планира и потвърждава предварително от организаторите
- Срещата е с времетраене 20 мин.
- За да участвате трябва да направите РЕГИСТРАЦИЯ.


Информация за купувачите от всички сектори

Към ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ ЗА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА (ИФЮЕ)

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИФЮЕ