12 вида прегледи, изследвания и консултации по време на Изложение „Мисия Здраве” 2015

  • 12 May 2015

ГРАФИК НА ПРЕГЛЕДИТЕ, ИЗСЛЕДВАНИЯТА И КОНСУЛТАЦИИТЕ 15-17 Май

Прегледи, изследвания и консултации в 12 области на медицината ще бъдат осигурени по време на Изложение „Мисия Здраве”. Част от тях ще се извършват на място, а за останалите желаещите ще получават ваучери. Изложение "Мисия Здраве" започва на 15 май (петък) и ще продължи до 17 май (вкл.) пред Паметника на Съветската армия в София. Входът за всички посетители е свободен!

По време на изложението или след това желаещите ще могат да проверят здравето си в следните области: АГ, кардиология, урология, ендокринология, диетология, дерматология, УНГ, неврология, алергология, офталмология, ортопедия, физиотерапия, рехабилитация . Сред изследванията, от които могат да се възползват посетителите, има скъпи и високоспециализирани, които не се покриват от НЗОК, като например фетална морфология при бременни жени. Женското здраве е един от акцентите на изложението тази година.

ГРАФИК НА ПРЕГЛЕДИТЕ, ИЗСЛЕДВАНИЯТА, КОНСУЛТАЦИИТЕ по часове вижте ТУК

Прегледи, изследвания и консултации ще бъдат осигурени от Медицински комплекс „Щерев”, Медицински комплекс „Доверие”, Национална кардиологична болница, Специализирана очна болница „Пентаграм”, Медицински център „Пентаграм”, Медицински център „МедКрос”, Ин Витро медицински център „Димитров”.

Общо 60 участници се включиха тази година в Изложение „Мисия Здраве”. Сред тях има фармацевтични и козметични компании, производители и вносители на хранителни добавки и био храни, производители и вносители на медицинска апаратура за домашна употреба, съдове за здравословно приготвяне и съхранение на храна, уелнес центрове, застрахователна компания и др. 

За допълнителна информация: 02/951 57 59
Организатор: Български икономически форум