Последни дни за включване с отстъпка в Зелената зона на Изложение “Мисия Здраве” 2015

  • 27 March 2015

        Ако сте производител/вносител на здравословни и супер храни, здравословни напитки, био продукти, натурална и био козметика то следващата информация е за вас: до 31 март 2015 г. (включително) можете да се включите с 5% отстъпка в Зелената зона на Изложение „Мисия Здраве”.

         Цените в Зелената зона започват от 395 лв. и не надвишават 525 лв. Срещу тази сума получавате възможност да се присъедините към едно от най-влиятелните изложения за здраве, красота и активен начин на живот. При нас цените са крайни и са за трите дни на събитието, включват съответното оборудване, електрозахранване и охрана.

           Изложение „Мисия Здраве” ще се проведе от 15 до 17 май 2015 г. пред Паметника на Съветската армия в София. Целта на Изложение „Мисия Здраве” е да даде съвети и повече информация относно продуктите и услугите, които допринасят за нашето здраве, красота и здравословен начин на живот!

           Изложение „Мисия Здраве” е с безплатен вход за посетителите и освен много полезна информация за това как да живеем и да се храним здравословно, осигурява възможност за безплатни прегледи/консултации/изследвания. Показателен за интереса към изложението е броят на хората, които го посетиха миналата година – над 11 000.

Повече за Изложение "Мисия Здраве" вижте ТУК
Снимки от миналата година вижте ТУК

       Информация за свободни площи на тел. 02/951 57 59 или имейл m.nikolova@biforum.org