Производителите на храни, напитки и други потребителски стоки ще могат да договорят сделки с големи компании от Европа и света

  • 14 November 2014

Производителите на храни, напитки и други потребителски стоки ще могат да договорят сделки с големи компании от Европа и света

За срещата идва и Генералният Директор на испанската Касико (Casico)   

 

Това ще се случи на 4 декември в рамките на Balkan Trade Bridge 2014 – събитие за бизнес-срещи, организирано от Български икономически форум.

Близо 40 големи компании от България, Балканите и Европа идват на 4-ти декември в София за да търсят български партньори, от които да купуват стоки в бъдеще.

Всяка българска фирма, която има интерес може да се регистрира и да се срещне с техните директори.

Купувачите за сектор Храни, напитки и потребителски стоки са от 5 страни.

Участниците, които ще преговарят с българските производители са на ниво Изпълнителен директор или Менажер Покупки – т.е. хората, от които във всяка компания зависи процесът на сключване на договори с доставчици.

Сред тях е и Генералният Директор на испанската Касико (Casico). Това е испанска сорсинг компания, която извършва покупки за големи търговски вериги в Испания (доставя за CARREFOURMARIONNAUDCALDERON SPORT и други).

ТУК е информацията за тях

Какво трябва да знаете ако имате интерес?

- Срещите ще се състоят от 14:30 до 18:30 часа на 4.12.2014г. в София Хотел Балкан (бившия Шератон)

- Всяка среща се планира и потвърждава предварително от организаторите

- Срещата е с времетраене 20 мин.

- За да участвате трябва да направите РЕГИСТРАЦИЯ най-късно до 27.11.2014г.

- Има 2 вида възможности за закупуване на УЧАСТИЕ:

•       С еднократен билет – цена 85 евро без ДДС. След 28.11.2014 цената за еднократен билет ще бъде увеличена на 100 евро без ДДС. При тази опция  1 билет = 1 среща. Изберете този вариант ако искате да направите срещи само с 1 или 2 компании.

•       С регистрация за цялото събитие – цена 230 без ДДС. Тази опция ще Ви даде право на 3 организирани срещи и достъп до всички части на Български икономически форум – програма + социални събития (официален коктейл, бизнес-обяд, кафе-паузи и Балканско парти).

Информация за купувачите от всички сектори

РЕГИСТРАЦИЯ