Големи купувачи се събират в София. Искат да направят поръчки за машини, електроника и телекомуникационно оборудване.

  • 13 November 2014

Големи купувачи се събират в София. Искат да направят поръчки за машини, електроника и телекомуникационно оборудване

Всяка българска фирма, която има интерес може да се регистрира и да се срещне с техните директори

 

Това ще се случи на 4 декември в рамките на Balkan Trade Bridge 2014 – събитие за бизнес-срещи, организирано от Български икономически форум.

Близо 40 големи компании от България, Балканите и Европа идват на 4-ти декември в София за да търсят български партньори.

Купувачите за сектор Машиностроене, Електротехника, Осветителна техника, Електроника и Телекомуникационно оборудване са от 3 страни и имат над 450 млн. евро годишен оборот. Те искат да купят продукти или да направят поръчки за изработка на различни детайли, компоненти, машини и оборудване.

Участниците, които ще преговарят с българските производители са на ниво Изпълнителен директор или Менъджер Покупки – т.е. хората, от които във всяка компания зависи процесът на сключване на договори с доставчици.

ТУК е информацията за тях

Какво трябва да знаете ако имате интерес?

- Срещите ще се състоят от 14:30 до 18:30 часа на 4.12.2014г. в София Хотел Балкан (бившия Шератон)

- Всяка среща се планира и потвърждава предварително от организаторите

- Срещата е с времетраене 20 мин.

- За да участвате трябва да направите РЕГИСТРАЦИЯ най-късно до 27.11.2014г.

- Има 2 вида възможности за закупуване на УЧАСТИЕ:

•       С еднократен билет – цена 85 евро без ДДС. След 28.11.2014 цената за еднократен билет ще бъде увеличена на 100 евро без ДДС. При тази опция  1 билет = 1 среща. Изберете този вариант ако искате да направите срещи само с 1 или 2 компании.

•       С регистрация за цялото събитие – цена 230 евро без ДДС. Тази опция ще Ви даде право на 3 организирани срещи и достъп до всички части на Български икономически форум – програма + социални събития (официален коктейл, бизнес-обяд, кафе-паузи и Балканско парти).

Информация за купувачите от всички сектори

РЕГИСТРАЦИЯ